Härliga sol

Bäst med jobbet är förmiddagspromenaderna som jag och Sebastian tar varje dag. Han sover gott i vagnen och jag vandrar runt och lyssnar på Yirumas vackra pianolåtar. Idag var en sådan förmiddag då vi hade med oss lite lunch ut, solen sken och turisterna flockades kring statyerna i Vigelandsparken medan jag Och Sebastian hade det fint tillsammans på en filt i solen. Ibland känns mitt jobb inte alls som ett jobb, utan mer som något härligt tidsfördriv. I like it!  
 
 
 
 

Vilken tur att det är mitt jobb!

*Jag tycker om att stå i köket om morgnarna och koka havregrynsgröt till tre små pojkar samtidigt som jag fixar matboxar till de två äldsta.

*Tycker om att W alltid vinkar till mig när han och mamman går förbi för att komma till badrummet.

*Jag tycker också om att få en godmorgonkram av S, och mata honom samtidigt som jag äter mina morgonmackor.

*Jag tycker om att barn är så fundersamma och smarta och frågvisa, tycker om att A alltid ställer så oväntade men analyserande frågor till mig, trots att han nyss fyllde sex år.

*Jag tycker om att varje morgon gå runt på Oslos gator med en sovandes S i vagnen. Det gör inget om det regnar, det är mysigt det med.

*Tycker om att se hur barnen utvecklas och lär sig nya saker. Tycker om att hjälpa dem lära sig. W kan nästan vika små handdukar själv nu, jag har visat och visat och visat hur man ska göra, och snart kan han det helt själv.

*Jag tycker om att vara omgiven av barn.

RSS 2.0