Söta små kakorBlåa naglar och kaffe

Jag hade en fin morgonstund med Veronica Maggios nya album i högtalarna, Hasselnötsbröd i ugnen, nymålade naglar för att matcha himlen och en kopp kaffe. Först såg det ut såhär:

Två sekunder senare såg det ut såhär:
Jag lyckas alltså doppa mitt nytvättade hår rakt ner i kaffekoppen utan att märka det och sedan får jag håret och kaffe på koftan. Jag är väldigt bra på att lyckas med konstiga saker!

mys

<3

Ett roligt tidsfördriv

En lista på hundra ord, en kamera och så jag!
Ljus var det här :)

Det är vår nu

Det är vår nu och jag tycker väldigt mycket om det. Tycker om solen som gör huden varm och jag tycker om hur håret blåser i vinden. Jag tycker om att gå på promenader och ta kort och sen tycker jag om vänner som vill fika med mig och picknick och så tycker jag om att smaka på vårens första gräs, tugga lite på det och smaka, det smakar sommarlov. Jag tycker också om att boka saker och veta att det är mindre än två månader dit. Jag tycker om väldigt mycket den här våren.

Tisdag 19:e April

Jag har bara varit vaken i två och en halv timme, ändå har jag hunnit med en hel del (för att vara jag, så att säga.)

 

Hur många kaffekoppar jag har druckit? Tre.

Hur många böcker har jag läst? En halv.

Hur många muffins håller på att gräddas i ugnen? 23.

 

Jag blir så spralligt glad av det här vädret, solen gör så himlans mycket med mitt humör. Och fågelkvittret, gräset, himlen och den varma asfalten. Jag vill vakna, vill gå upp och jag vill göra saker. Det är så skönt att känna att man Vill. Och då menar jag mer än att vilja ligga i sängen hela dagen.. Jag vill Göra, Se och Uppleva.

 

Fin start på en dag som förhoppningsvis blir lika fin!


Det är April och våren är här

.
.
.
Det är fint väder mest hela tiden och jag är glad över att få träffa mina vänner igen. Glad för att huset är pyntat med fina färger, rosa, gult och grönt. Glad för att jag tycker det är väldigt fint med ballonger som flyger upp och bort över en klarblå himmel. Jag är också glad för att det finns så mycket passande musik till alla vårkänslor. Jag är glad och förväntansfull inför framtiden och jag ser så väldigt mycket fram emot fyra dagar i Juni då det blir en liten tur till London. Jag är glad över att än igen ha vänner som jag kan överraska och jag är glad över att ha fått krama om en saknad vän. Jag är glad över att det snart är påsk, blir glad av att pyssla fina påsksaker och köpa färgglatt godis. Jag blir glad av att skriva brev i vårfärger och sedan gå ut i tunnjacka och posta breven. Jag är glad över att få sitta på verandan, dricka kaffe och titta på en katt som klättrar i träd och har vårfnatt. Jag är glad för om exakt en vecka så kommer min syster hem. Om ytterligare en vecka får jag träffa morbror, kusiner och farmor.
.
.
.
Men det som jag är mest glad över, det är trots allt glädjen av att vara glad.
.
.
.

Två&EnHalvMånads-Väntan

Igår fick jag krama två av mina finaste vänner efter ett uppehåll på två och en halv månad. Om mindre än fem dagar får jag även krama om ännu en världsfin vän!
Det är så fint såntdär- Vänner!
Tänk att man kan gå runt i månader och känna sig ensammast i världen, tråkigast och deppigast. Tänka att man inte har en endaste vän att krama, och sedan efter några timmar med vännerna så skuttar man runt så glad och uppfylld av styrka att det inte finns en endaste tanke på hur ensam tiden utan dem varit.
Det är något jag verkligen tycker är vackert här i livet, att vara vänner, känna närhet, längta efter varandra och sedan när man väl träffas så är det som att man aldrig har varit ifrån varandra. Man pratar, pratar, pratar och skrattar så man får träningsvärk i magen och så mår man så himlans bra i hjärtat!
Jag är väldigt glad över att just dehär tre flickorna är mina vänner!

Sånt som var fint under vår solresa!


Kaktusar, och ja, jag kände på varenda en jag gick förbi, liksom för att se om de verkligen var sådär vassa och sticksiga som de ser ut att vara.. det var dom!!
Att hela hotellområdet vimlade av söta katter, min favorit blev helt klart Hugo, som efter en dag visade sig vara Hugolina... men söt var hon i alla fall!
Att vandra runt i ökenområdet bredvid hotellet och titta på fina växter ( det var inte riktigt lika mysigt att upptäcka en nudist bakom varenda buske dock...)
Palmer i solljus, skymning, gryning och i solnedgång, vackert på alla sätt och vis! (att jag gillar palmer lite för mycket märks tydligt på att hälften av alla bilder från resan är på palmer... hum..)
Fin utflykt upp i bergen med en ännu finare familj!
Efterrättsglassar i alla dess former och smaker, sååååå jäkla gött!
Att ligga på sandiga stränder och somna för att det är så himla skönt och fridfullt
Fin familj
Ja, det var såklart en massa mer fint med den här resan, som en helt otroligt stor frukostbuffé med allt man kan önska sig, kortspelsturnering på kvällarna med en solvarm familj och en dålig förlorare till bror, att inte frysa fast man sover utan täcke på natten, att gå runt i tunna klänningar, att gå runt i affärer och tillslut hitta världens finaste hängsleshorts!!, att bara ha det lugnt och skönt, att spana in gulliga ungar som springer runt poolen och se hysteriska mammor springa efter, att läsa ut två riktigt bra böcker i skuggan av ett blått parasoll, nyköpta ballerinaskor med blommor på, att vakna riktigt tidigt och gå på morgonpromenad med sin pappa men framförallt: Sol, Värme, Varma vindar och ett Glatt Humör!
:)

RSS 2.0