Godmorgon!

Varför är det alltid så att man blir överpigg när man nästan inte sovit någonting alls under natten?! Det är ju väldigt irriterande, om jag ska vara ärlig... Men men, det är sådana smällar man får ta i livet ;) Jag tror faktiskt jag överlever, det enda jobbiga nu är ju att man har Två sovande kompisar som vägrar vakna och äta frukost med mig.. Jobbigt läge!!

Jaha, vad ska jag då berätta..

Joo! Det var en intressant kväll igår! Rolig tills den blev mindre rolig, men sen blev den rolig igen. Den innehöll mycket, bland annat en trasig toalett, regnvåt asfalt och gratis fylla. Då kan det ju inte annat än bli bra ;) Sen kanske det inte var helt tråkigt att man var med fyra underbara vänner.. Dom kan ha bidragit rätt mycket till att kvällen blev härlig!

Dagen idag har nog ganska mycket att erbjuda, bland annat lite shopping kanske. För när jag kollade mitt saldo på kortet, insåg jag att jag hade nästan hela studiebidraget kvar. och jag får nytt på måndag. Med andra ord: Jag borde ju rent logiskt gå och köpa mig något nu.. hur skulle det se ut om jag helt plötsligt bröt min trend med att vara pank innan nästa månads pengar kommer?! det hade ju bara varit konstigt.. ;)

Jaha (en gång till ja)

För övrigt kan jag ju berätta att varje gång evelina så mycket som rör på lilltån, så rycker jag till, vänder mig om och tänker "Jaaa! nu vaknar hon äntligen!" Sen inser jag att hon fortfarande sover.. Då blir jag ledsen igen.. Det här är jobbigt. När man jämför med andra små världsliga problem så framstår ju det här som en ren katastrof!

Nu ska jag hitta på något, för såhär stilla kan jag bara inte vara längre..

Pusshejs

Äntligen

Happjapp! Bra dag idag!

Man märker att man är på rätt väg när man vill planera saker för framtiden. När man orkar göra det man har planerat och när man dessutom tycker att det är roligt! När man orkar med mer än en sak per dag och när man Vill gå ut på kvällen! Det är bara en allt för härlig känsla att "helt plötsligt" inse att man inte haft en enda helt igenom dålig dag på flera veckor. när man inser att man har så mycket roligt att se fram emot att man går runt och ler för sig själv! Det är bara underbart helt enkelt :)

Det är hela tiden små nya saker som jag märker i min omgivning. saker som för andra kanske inte är så stora, men som för mig är jätteviktiga, och fina. När jag orkar, vågar och vill göra oväntade saker, när jag inte får panik av att ha mycket att göra en dag. När jag vaknar och min fösta tanke inte är något negativt. Eller när jag bara kommer på mig själv med att le utan någon egentlig anledning. Det är fint att inse att man mår mer bra än dåligt.

Det är bara en så fint att få uppleva allt det här. För två år sedan hade jag skrattat om någon sagt till mig att jag skulle ta studenten och må ganska bra. Jag hade aldrig trott på det. men jag motbevisade mig själv, för nu står jag här, två år senare. Med en himmla massa erfarenheter, bra och mindre bra, men jag mår ändå betydligt bättre än vad jag någonsin kunnat föreställa mig. Jag ser fram emot studenten, sommaren och resten av livet. Jag överlevde, och jag kan inte låta bli att känna mig lite småstolt över att jag gjort det :)Ja, det är helt enkelt bara väldigt härligt att inte bara ha överlevt, utan också börjat leva!

Förberedelser!

Hejhopp!

Jag håller på att baka lite till Stadsrundan på Studentdagen. Blir många små söta muffins, maränger och annat fint! Praktiskt att baka nu och sen frysa in, så kan jag bara fixa glasyren dagen innan. Då blir det inte lika stressigt med att baka när jag säkerligen har väldigt mycket annat att göra den där veckan.

Jag har användt mina nya muffinsformar, och det blir verkligen supersött! Vem blir inte sugen att smaka när man ser minimaränger i gulliga formar, med mörkchoklad som överdrag?! ;) Jag blir i alla fall sugen!

Och för övrigt så känner jag mig fin i mitt nya linne :)

 


Snart är det dax!

Min balklänning är helt klar nu, och tro mig, jag kommer helt klart att vara snyggast på balen ;)

Min syster har verkligen gjort ett enormt bra jobb med klänningen. Den passar perfekt och är sjukt snygg på mig. Nästan så man känner sig som en prinsessa på riktigt, hihi

Förhandstitt kommer här:


Åh, jag är lycklig idag :)

KATASTROF!


Summertime!


Härligt

Äntligen har jag fått mina skivor :)


Blommor som Tack för att jag varit på Dagis :)


Syster har bakat bullar... Det är underbart!


Spontaltripp med familjen till Ikea och Bohusfästning :)
Vårkänslor, Kaffe och Bästa vännen :)


Det finns betydligt viktigare saker att göra än att sova. Tillexempel testa alla pennor och se vilka som fungerar och vilka som kan slängas. Räkna saxar och organisera bland pysselsaker och pärlor!Nej, jag har absolut inte många olika muffinsformar... :O


Nya till studenten och sommaren!


Baka baka liten kaka...


Nu blir det frukost med mammsi och pappsi!


Sista dagisdagen

Fick en fin blomma och massor av teckningar från barnen på dagis! Underbart, fast ganska sorgligt att säga hejdå till dem. Det är ganska många som börjar "skolan" till hösten, så dem kommer jag inte träffa mer.. Tråkigt, men ändå roligt att ha fått följa dem under ett halvår och se hur otroligt mycket de har utvecklats. Från att inte kunna dra upp dragkedjor till att fixa det alldeles själv!

Sen var det ju inte heller helt fel att få massor av kramar och fina ord från små yrväder :)

Klockan är bara tjugo i ett och jag har redan hunnit med massor. Om jag fortsätter i den här takten så kommer jag ha städat precis hela huset om några timmar.. Eller så slocknar jag i sängen om några minuter.. Båda alternativen känns lika "lockande"!

puss

Kanske


jag blir fylld av något
svårt att förklara
går inte att beskriva med ord
det känns så ovant
så nytt


lite som att blåsa i medvind
men att ändå närma sig kanten


känns både fel och rätt
kanske är jag mest mittemellan
där det känns som mest
men inte alls syns


lite som vinden i ansiktet
men ändå ha håret i ögonen


hur nu det går ihop men
det mesta i mitt liv
går inte ihop


och kanske är det därför
det gör ont i medvind


jag är inte snäll

Lycka är att få mer än 30 nya stämplar av pappa!

Nu kan jag pyssla nya roliga brev och kort och massor av annat roligt :) Det kommer alltså inte bara vara prinsesskronor på allt jag gör efter den här dagen! (Även om dem är snygga!!)
Dagen har bestått av Lite för mycket kaffe, sömn och lögner, men Hey, vad är tungan till för om man inte ska få koka ihop några roliga lögner då och då? Ja jag vet, det är inte snällt att ljuga bara för att man kan, men jag har aldrig sagt att jag är snäll så..

Godnatt <3

Ooopps...Jag är bra på att lyckas med det mesta :)

Ohyes

Jag är skolans mest flitiga elev, försover mig till klockan tolv, har tre missade samtal på mobilen och svarar helt yrvaket på hemtelefonen. Inser att jag missat skolan, och att jag inte hinner till den sista lektionen. Bjuder hem Everth och äter paj istället, slutar med studentpyssel och målande av snygga glas. En skolkdag som blev rätt bra ändå!

Everth fick ett stud-glas också ;) det är hon värd!!


Jag måste ha* Rosa sugrör i hårdplast
* Färgglada vinglad i plast
* Vattenfast mascara
* Blommor som stämplar
* Färgade papperlever eller är levandes?

Jag lever.

Jag skiter rätt mycket i skolan, för det är roligare och mysigare att fika med kompisar och gå på picknick och sånt där. Så skolan får liksom komma någon annan gång i livet :)

Jag har börjat planera lite inför studenten,
Köpt rosa servetter och rosa muffinsformar och annat sådant där livsnödvändigt som man bara måste ha på sin studentdag. Spetsbh och planer på att köpa rosa sugrör. Jag menar, hur ska man överleva de sista veckorna i skolan om man inte har ett rosa sugrör med sig på alla fester?! Precis, det bara gör man inte..

Och så är jag inne i underbara (hatade) humörssvängningar igen. Upp och ner, ner och upp och fram och bak.. heela tiden. Men jag antar att det är de konsekvenserna man får ta av nedtrappning av medicinerna. Så jag står nog ut. Det blir bättre sen när allt har stabiliterat sig (som alla läkare så snyggt säger!)

pusshejs

RSS 2.0