Peace & Love

Snart, snart, snart...

På tisdag bär det av till P&L med en Evelina och en alldeles för tung packning (såklart!). Håller på för fullt med att tänka ut exakt vad jag ska ha med mig. Så mycket jag Vill ha med, men endel saker kanske man bara måste inse att de är rätt onödiga på en festival.. Men mitt snygga festglas är självklart med, och sovsäcken och kudden. Så mycket mer behöver man väl inte va?! ;)

Jag borde sova, så nu säger jag godnatt :)

puss

En dröm

Jag spenderar mina dagar i solen, på gräsmatten med böcker och saft. Ligger i timmar och läser roman efter roman. Lever mig in i andras liv och drömmer om att en dag få ge ut en egen bok. Enda lite jobbiga saken är att jag vill ge ut en bok som får folk att le, inte att må dåligt. Och de senaste åren har jag mest skrivit jobbiga tankar. Så jag vet inte riktigt. Har egentligen en idé till en bok, och en massa (Massa!) text skriven redan. Troligtvis mer än vad som får plats i en enda bok, men jag vet bara inte riktigt Hur jag ska få ihop allt. Mestadels är det ett virrvarr av tankar, som de som läst det säger är "bra" skrivna. Men det svåra är väl att jag inte har ett slut än. (Tack och lov för det!)

Jag vill inte veta när mitt slut kommer riktigt än. Jag har mycket kvar att uppleva. Därför blir det nog ingen bok än på länge, för som sagt, jag har inget slut! Men kanske kommer jag en dag snart att ha ett bra slut på det här. Och då Ska jag försöka ge ut en bok. Det är en av mina drömmar :)

Kanske ska jag ta mig tid till att sortera och rensa och lägga allt jag skrivit i ordning, och i mappar? Ja, kanske borde jag faktiskt göra det. Försöka se Vad det är jag har och vad jag behöver mer av. misstänker starkt att jag har överflödigt med tankar, och alldeles för lite konversationer och annat. Men en bok kanske inte alltid måste ha konversationer? Jag vet inte riktigt vad jag tycker än..

Men en dag blir det en bok. Det lovar jag mig själv!

Sommarlovet är här!

Det är sommar på riktigt nu och jag har spenderat hela dagen ute i solen. Underbart helt enkelt. Mötte Evelina på stan och sedan blev det en liten mysig picknick-brunch i trädgården. Mysigt att ha en så härlig och fin vän :)

Jag Mår Bra Nu


Lycka x tusen

Det var så mycket lycka och glädje i mig den dagen!

:D Glad Annika!


:)
FÖR IMORGON TAR JAG STUDENTENRSS 2.0