Sånt som var fint under vår solresa!


Kaktusar, och ja, jag kände på varenda en jag gick förbi, liksom för att se om de verkligen var sådär vassa och sticksiga som de ser ut att vara.. det var dom!!
Att hela hotellområdet vimlade av söta katter, min favorit blev helt klart Hugo, som efter en dag visade sig vara Hugolina... men söt var hon i alla fall!
Att vandra runt i ökenområdet bredvid hotellet och titta på fina växter ( det var inte riktigt lika mysigt att upptäcka en nudist bakom varenda buske dock...)
Palmer i solljus, skymning, gryning och i solnedgång, vackert på alla sätt och vis! (att jag gillar palmer lite för mycket märks tydligt på att hälften av alla bilder från resan är på palmer... hum..)
Fin utflykt upp i bergen med en ännu finare familj!
Efterrättsglassar i alla dess former och smaker, sååååå jäkla gött!
Att ligga på sandiga stränder och somna för att det är så himla skönt och fridfullt
Fin familj
Ja, det var såklart en massa mer fint med den här resan, som en helt otroligt stor frukostbuffé med allt man kan önska sig, kortspelsturnering på kvällarna med en solvarm familj och en dålig förlorare till bror, att inte frysa fast man sover utan täcke på natten, att gå runt i tunna klänningar, att gå runt i affärer och tillslut hitta världens finaste hängsleshorts!!, att bara ha det lugnt och skönt, att spana in gulliga ungar som springer runt poolen och se hysteriska mammor springa efter, att läsa ut två riktigt bra böcker i skuggan av ett blått parasoll, nyköpta ballerinaskor med blommor på, att vakna riktigt tidigt och gå på morgonpromenad med sin pappa men framförallt: Sol, Värme, Varma vindar och ett Glatt Humör!
:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0