Gräsliga klädfynd!!

Dagen har varit fyllt av stor garderobsrensning med syster och katt.

Vi har rensat bort flera år gamla fula kläder, tillexempel vinröda manchesterbyxor, nättröjor i militärmönster, snobben BHar och annat fint... Fråga är kanske inte just Varför vi haft så fula kläder förr, utan snarare Varför vi har sparat på dem?!

Det mesta blev utsorterat och lagt i högen "Det-som-ska-skänkas-till-fattiga-barn-i-tjotahejti", för vi kom fram till att så gräsligt fula kläder kommer Ingen här i sverige att vilja ha ens om de fick betalt för det... Andra högen som blev ganska stor var "Kläd-bytar-dags-kläder", alltså kläder som är helt okej snygga, men som vi av olika anledningar inte vill ha.

Någon dag tänkte vi bjuda hem lite kompisar för att ha en dag då vi byter kläder med varandra! Både roligt och praktiskt :) Jag och Siri passade på att byta till oss och från oss en del kläder som vi tröttnat på men som ändå är snygga från varandra, så nu sitter jag här i ett snyggt långt linne! Underbart!

Mamma har åkt till Stockholm för att ha spa-helg med sina systrar, så ikväll blir det melodifestivalen med pappa och kanske lillebror. Just nu har jag fått en fördrink av pappa. hihi, när katten(mamma) är borta dansar råttorna(övriga familjen) på bordet... xD

puss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0